juli 15, 2016

Over mij

Goedendag, ik ben Curtis Lammer, en ik ben al 10 jaar communicatie adviseur voor een groot bedrijf. Zoals is bekend valt en staat een goed draaiend bedrijf met een goede communicatie. Je kan zeggen dat de communicatie afdeling binnen een bedrijf wel het hart van de organisatie genoemd kan worden.

Als communicatie adviseur help ik ondernemers om door een goed opgezet communicatieplan de beste resultaten te behalen. Men moet de communicatie binnen het bedrijf op een slimme manier aanpakken en inzetten. Het betekent ook dat het bedrijf op een positieve manier wordt geprofileerd naar buiten toe. Dat heeft als resultaat: meer populariteit, een goede imago opbouwen, goede samenwerkings mogelijkheden tegen redelijke prijzen.

Als communicatie adviseur zal ik het bedrijf die mij heeft aangetrokken om ervoor te werken een communicatieplan aanbieden. Dat zijn richtlijnen voor een goed communicatiebeleid binnen de onderneming. Het communicatieplan zal dan als basis dienen vanwaar uit de medewerkers moeten werken.  Als communicatie adviseur kan ik te werk gesteld worden bij verschillende bedrijven van uiteenlopende aard. Denk maar aan commerciële bedrijven tot de overheid, cultuurorganisaties en zelfs mediabedrijven.

Als communicatie adviseur behoor je ook een gedegen school opleiding te hebben afgerond. Ik ben opgeleid voor de meest uiteenlopende taken in het communicatie vak. Bedrijven die m ij in dienst nemen kunnen ervan verzekerd zijn dat zij op communicatiegebied sprongen vooruit zullen maken en nog meer zullen groeien in de maatschappij.

Nu denk je; waarom een blog over symposiums? Nou die vind ik gewoon erg interessant. Lees alles hierover op mijn blog